Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AVG Ultimate Security 10 Eszköz 1 Év + Secure VPN

Ár:
27.000 Ft
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 63%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Turbo Mode lehetővé teszi, hogy egy kattintással bezárják a felesleges folyamatokat, amelyek felgyorsítják a számítógép sebességét a keresési, játék- vagy videó munkamenetekben.

A Deactivator program letiltja a fel nem használt programokat - a processzor sebességét lecsökkentő programok - eltávolítása nélkül.

Az indítási optimalizáló optimalizálja az indítási folyamatot azon programok azonosításával és elküldésével, amelyek kikapcsolhatók.

Az Üzembe helyező Manager azonosítja és értékeli az indítási programokat, hogy a felhasználó eldönthesse, melyek azok az alapvetőek, és csak lassítják a rendszert.

A Drive Defrag átszervezi a merevlemezen tárolt fájlokat a rendszerindítási idő csökkentése érdekében.

Folytatja a számítógép futtatását csúcs teljesítmény mellett

Lehetővé teszi a számítógép optimalizálását és automatizált karbantartását

A működési sebesség jó, de nem akkor, ha a számítógép gyorsan működik. Az AVG folyamatosan dolgozik a háttérben, hogy segítse a rendszert a legmagasabb sebességgel.

A PC TuneUp segítségével: Live Optimization, Auto Start-Stop mód.

Az Élő optimalizálás a háttérben csendesen működik, mivel a folyamatok és alkalmazások prioritásai a feltöltési sebesség és a számítógép teljesítményének növelése érdekében futnak.

Az Auto Start-Stop üzemmód lehetővé teszi, hogy a Deactivator program által deaktivált összes programot egyetlen kattintással újra aktiválják. Miután ezeket a programokat használta, azok automatikusan letiltásra kerülnek a processzor teljesítményének csökkenése érdekében.

Megszünteti a rendszer elakadást és csepegést

A számítógépes problémák megoldásának legjobb módja

Olyan, mintha egy orvos és egy tisztító mindent a keze ügyében. Az AVG segít megtalálni és javítani és tisztítani a hiányosságokat és hibákat, amelyek számítógépes problémákat okozhatnak.

Rendszerhibák, hardverhibák és áramkimaradások rendszerfájlproblémákhoz vezethetnek, amelyek megakadályozhatják a rendszer indítását. A Disk Doctor segít megelőzni ezeket a problémákat az ilyen problémák ellenőrzésével és megoldásával.

Mint egy merevlemez, a rendszerleíró adatbázis, ahogy nő és változik, tele van kiskapukkal. A Registry Defrag újraregíti a rendszerleíró adatbázisokat az adatbázis eléréséhez és a számítógép teljesítményének növeléséhez szükséges problémák eltávolításához.

A Registry Cleaner megakadályozza a rendszerhibákat és az indítási hibákat a veszélyeztetett kulcsok és egyéb, a tömeg nyilvántartása által okozott problémák törlésével vagy javításával.

Shortcut Cleaner segít a felhasználónak, hogy fenntartsák a tiszta és zavartalan asztali mozgatásával nem funkcionális hivatkozásokat vagy fájlokat (mappa) üres asztalon vagy a Start menüből.

Növeli az akkumulátor élettartamát

Lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését, ha a felhasználó a leginkább rászorul.

Teljesen lemerült az akkumulátora, amikor a leginkább szüksége volt rá? Az AVG lehetővé teszi, hogy ne hagyja abba az energia pazarlását hosszabb futási idő alatt.

A gazdaságos üzemmód jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, csökkentve a processzor teljesítményfogyasztását, bezárva a háttérben futó felesleges folyamatokat és csökkentve a rendszerhez csatlakoztatott különböző belső vagy külső eszközök által fogyasztott teljesítményt.

Szabadítson fel helyet a lemezen

Ez az alapvető eszköz a számítógép megrendeléséhez és tisztításához.

Mindannyian küzdünk a rendellenességgel, ami mindenki számítógépében létezik. Az AVG elemzi a számítógépet, és segíti a felhasználót abban, hogy megtisztítsa az összegyűjtött szemetet néhány kattintással. Az eredmény? Egy gyorsabb számítógép és több lemezterület a felhasználó számára.

A Disk Space Explorer elemzi a külső és belső meghajtókat, megtalálja a legnagyobb lemezterületet 100 legnagyobb lemezterületet, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy törölje azokat.

A lemezterület megszerzése felszabadítja a lemezterületet, és felgyorsítja a számítógépet ideiglenes fájlok és internetes böngészési előzmények törlésével.

Ne hagyja nyomon a legfontosabb fájlok törlését

A bizalmas adatok alapvető védelme

A "Törlés" gomb nem mindig biztosítja a felhasználók biztonságát. A Shredder gomb megcsinálja.

A normál törlés nem mindig távolítja el az adatokat. Az aprítófelület felszabadítja a lemezterületet és törli az adatokat egy biztonságos folyamat révén, amely garantálja, hogy senki más nem férhet hozzá.

Automatikusan biztosítja a teljesítmény felhasználóját

Lehetővé teszi a teljesítményszint folyamatos javítását.

folyamatosan figyeli a számítógépet és tájékoztatja a felhasználót a teljesítmény állapotáról. A rendszeres karbantartási munkamenetek akkor is futnak, amikor a felhasználó nem fér hozzá a számítógéphez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!