Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés

Fizetés

1. Előre utalás bankszámlára

A rendelést követően, Ön kap egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálható a rendelés összes adata, beleértve a rendelésszámot és a végösszeget is, mely alapján el tudja végezni a banki átutalást. Fontos, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelésszámot! A pénz beérkezése kiküldjük megrendelését. 

Adatok a banki utaláshoz:

  • Kedvezményezett: Patkó Ádám Egyéni Vállalkozó.
  • Bank: Magnet Bank
  • Számlaszám: 16200254-10111455-00000000
  • Összeg: visszaigazolás alapján
  • Közlemény: rendelésszám, név

2. PayPal Fizetés, PayPal fiókkal és bankkártyával

PayPal-al való fizetés esetén a PayPal oldala automatikusan megjelenik, , ahol vagy belépés vagy regisztráció útján kezdhető meg az elektronikus fizetést. A fizetés a megrendelés véglegesítését követően rögtön kell hogy megtörténjen. A PayPal egy nemzetközi elektronikus kereskedelmi (készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó) pénzügyi szervezet. A PayPal rendszere elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet bankszámláról tölthetünk fel. Így az internetes vásárlás egyszerű és biztonságos, a PayPal felhasználói név, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. A bank és a PayPal tranzakciós oldalain történtekért a Szolgáltató felelősséget vállalni nem tud, mivel az adatokat a bank kezeli.

Bankkártyával való fizetésre a PayPal-on keresztül menü pont konfigurálás alatt áll. Jelenleg még nem üzemel 100%-os állapotban.

3. Barion bankkártyás fizetési mód

Barion online fizetés kezdeményezése esetén az ellenértéke a megjelenő̋ internetes fizetési felületen keresztül fizethető meg.

 

Mit jelent a barion™?

A barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó barion payment zrt a magyar nemzeti bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: h-en-i-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található cvc kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy maestro bankkártyádat

Visa vagy electron bankkártyádat

Amex bankkártyádat

 

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

 

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

Első a biztonság

A barion szervereit a norton/symantec/verisign 2048 bites tls titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.a böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát barion payment inc [hu] néven azonosítja.

A barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt pci dss tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A barion szerverek biztonságát a magyar nemzeti bank előírása szerint alakították ki.