Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Microsoft Office Project Pro Plus 2019 Digitális Licensz Kulcs

Ár:
47.500 Ft (37.402 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Microsoft
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó cikkszám: H30-05756
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Leírás

Microsoft Project 2019 Professional

Csak Windows 10-el kompatibilis   gcm
Teljes verzió életre szóló licenccel  

Egyszeri vásárlás / Nincs előfizetéses/  Közvetlen letöltés a Microsoft segítségével  

A Microsoft Project 2019 Professional a projektmenedzsment és a hatékonyság következő szintjére vezet. Bármi legyen is a vállalkozás mérete, nincs jobb módja annak kezelésére, mint a Microsoft Project 2019 alkalmazás.

10.

Nem kompatibilis az Apple eszközökkel   rc
Nem kompatibilis az Office 365-tel  rc

projlogo

Együttműködve másokkal könnyedén indíthat és nyerhet projekteket. Tartalmazza a Project Standard összes funkcióját, valamint az együttműködési eszközöket, az erőforrás-menedzsmentet, a SharePoint-feladatok szinkronizálását, az ütemtervek beküldését és egyebeket.

A szoftver a következő szolgáltatásokkal rendelkezik:

Intelligens beállítás

 

Gyors indítás

Az Első lépések képernyő bemutatja az alapvető képességeket, például a feladatok összekapcsolását és az idővonal létrehozását, hogy elősegítse a gyors felgyorsulást.

A kategória legjobb sablonjai

Használja a sok előre elkészített sablont a Project Professional-en belül és az Office.com-on, hogy hozzáférhessen a kategóriájában legjobb projekttervekhez.

Intuitív keresés

Használja a Tell Me keresősávot - amely a legtöbb Office-termékhez tartozik - gyorsan megtalálja a Project hasznos funkcióit, így hatékonyabban dolgozhat.

   

Hatékony ütemezés

 

Ismerős diagramok

A professzionális projektmenedzserek számára készült Project Professional olyan ismert eszközöket kínál, mint például a Gantt-diagramok, amelyek megkönnyítik az ütemtervek készítését és a képzési idő csökkentését.

Intelligens automatizálás

Az automatikus funkciókkal csökkentheti a hatékonyságot. A kezdő és befejező dátum automatikus feltöltése a függőségek alapján, és a Feladatellenőr segítségével azonosíthatja a hatékonyabb feladat- és erőforrás-elrendezéseket.

Több idővonal

A beépített több idősor segít az összetett ütemtervek vizuális megjelenítésében és a projekt minden aspektusának megértésében. Könnyen megoszthatja az idővonalakat olyan ismert Office-eszközökkel, mint a PowerPoint.

Intuitív alapvonalak

Az alapvonalakkal segítheti a döntéshozókat a tényleges előrehaladás nyomon követésében és összehasonlításában az eredeti projekttervvel.

   

Optimalizált feladatkezelés

 

Vizualizált kapcsolatok

A Gantt-diagramokban a feladatútvonal kiemelése segít megérteni a feladatok közötti kapcsolatot és meghatározni, melyek a legfontosabbak a projekt sikere szempontjából.

Mi van, ha tervezés

Állítsa a „inaktív” feladatokat, és futtassa a „mi lenne, ha” szcenáriókat, hogy meghatározza a legjobban illeszkedő feladatokat anélkül, hogy újra létrehozná a teljes projekttervet.

Szinkronizált feladatlisták

A feladatlista szinkronizálásával a csapattagok frissíthetik a hozzárendeléseket a SharePointban, és az adatok megjelennek a Project Professional alkalmazásban.

   

Erőforrás menedzsment

 

Összevont nézet

Konszolidálja az összes lehetséges projekterőforrást egyetlen nézetben, hogy az erőforrás-menedzserek összehasonlíthassák az erőforrásokat a szabványosított adatok között, hogy a legjobban illeszkedő csapatokat hozzanak létre.

Optimalizált erőforrások

A Csapat Tervező segít azonosítani és megoldani az erőforrásokkal kapcsolatos esetleges problémákat, amelyek befolyásolhatják az ütemtervet.

   

Integrált együttműködés

 

Skype for Business

Az olyan integrált kommunikációs eszközök, mint a Skype for Business, megkönnyítik a projekten belüli hang-, video- vagy csevegési együttműködést, így nincs szükség az alkalmazások közötti váltásra.

Csatlakozott alkalmazások

Könnyedén másolhat információkat a Projectből, és illessze be ismerős Office-alkalmazásokba, például a PowerPoint és a Word. A OneDrive for Business pedig praktikus tárhelyet biztosít a projekttárgyak számára.

Együttműködő munkaterületek

Hozzon létre egy dedikált projektoldalt az információk - az állapotfrissítések, a beszélgetések és a projekt ütemterveinek - megosztásához, így a csapattagok tájékozódhatnak.

Project Online Premium és Project Server szinkronizálás

A Project Professional 2016 ütemezésének szinkronizálása a Project Online Premium és a Project Server 2016 programokkal.

   

Jobb döntéshozatal

 

Projektjelentések

Az erőteljes beépített jelentések, például a leégés és az erőforrás-áttekintés segíthetnek betekintést nyerni, információkat továbbítani az érdekelt felekkel és eredményeket elérni.

   

Irodai áruház

 

Office-bővítmények

Látogasson el az új Office Store-ba, és szerezzen olyan Office-bővítményeket, amelyek kibővítik a Project funkcióit az egyedi üzleti és projektproblémák megoldására.

 Ne feledje, hogy ez a kulcs EGY Windows-eszközt aktiválhat, csak EGYSZER. Az aktiválási folyamat befejezése után NEM használhatja újra ugyanazt a kulcsot. A merevlemez formázása hatékonyan törli a kulcsot. NEM helyezheti át a licencet egy másik számítógépre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!